Olympique Marseille vs Lorient

Olympique Marseille vs LorientOlympique MarseilleLorient

⚽ 2024-05-12 – Ligue 1

 

Olympique Marseille vs Lorient voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Olympique Marseille vs Lorient Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Olympique Marseille - Lorient gespeeld in de Ligue 1 op 2024-05-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Olympique Marseille vs Lorient Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Olympique Marseille - Lorient gespeeld in de Ligue 1 op 2024-05-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Olympique Marseille tegen Lorient?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Olympique Marseille tegen Lorient te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Olympique Marseille vs Lorient Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Olympique Marseille en Lorient wordt op 2024-05-12 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Gasset heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Lorient 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Olympique Marseille vs Lorient, behaalde Olympique Marseille 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Lorient uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Olympique Marseille: n/a
  • voor Lorient: n/a

Olympique Marseille vs Lorient Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Olympique Marseille en Lorient:

Datum Uitslagen
2023-12-10 Lorient 2 – 4 Olympique Marseille
2023-04-09 Lorient 0 – 0 Olympique Marseille
2023-01-14 Olympique Marseille 3 – 1 Lorient
2022-05-08 Lorient 0 – 3 Olympique Marseille

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Olympique Marseille vs Lorient H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Olympique Marseille vs Lorient?

Verifieer je leeftijd