Gummersbach vs HSG Wetzlar

Gummersbach vs HSG WetzlarGummersbachHSG Wetzlar

­čĄż 2024-04-25 – Bundesliga

 

Gummersbach vs HSG Wetzlar voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Gummersbach tegen HSG Wetzlar en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Gummersbach vs HSG Wetzlar Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Gummersbach - HSG Wetzlar, die in de Bundesliga op 2024-04-25 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Gummersbach vs HSG Wetzlar Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Gummersbach - HSG Wetzlar, die in de Bundesliga op 2024-04-25 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Gummersbach vs HSG Wetzlar te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Gummersbach tegen HSG Wetzlar kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Gummersbach vs HSG Wetzlar Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Gummersbach vs HSG Wetzlar uit de Bundesliga begint om 17:00 GMT op 2024-04-25. Het team van Gummersbach heeft 15 overwinningen uit de 25 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 11 wedstrijden in de laatste 28 wedstrijden heeft gewonnen.

Gummersbach heeft gemiddeld 34.4 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 33.9 punten tegen. HSG Wetzlar daarentegen heeft een gemiddelde 27.9 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 30.2 punten tegen:

  • Gummersbach: 25 wedstrijden gespeeld met 15 overwinningen, 10 x verloren, 3 x gelijkspel in de nationale competitie
  • HSG Wetzlar: 28 wedstrijden gespeeld met 11 overwinningen, 17 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Gummersbach vs HSG Wetzlar Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Gummersbach en HSG Wetzlar hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-11-20 HSG Wetzlar 33 – 31 Gummersbach
2023-04-23 Gummersbach 37 – 30 HSG Wetzlar
2022-09-18 HSG Wetzlar 29 – 30 Gummersbach
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Gummersbach tegen HSG Wetzlar zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Gummersbach vs HSG Wetzlar?

Verifieer je leeftijd