Sassuolo vs Lecce

Sassuolo vs LecceSassuoloLecce

⚽ 2024-04-21 – Serie A

 

Sassuolo vs Lecce voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sassuolo vs Lecce Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sassuolo - Lecce gespeeld in de Serie A op 2024-04-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sassuolo vs Lecce Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sassuolo - Lecce gespeeld in de Serie A op 2024-04-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sassuolo tegen Lecce?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sassuolo tegen Lecce te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Sassuolo vs Lecce Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sassuolo en Lecce wordt op 2024-04-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 10:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Ballardini heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Lecce 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sassuolo vs Lecce, behaalde Sassuolo 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Lecce uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sassuolo: n/a
  • voor Lecce: n/a

Sassuolo vs Lecce Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sassuolo en Lecce:

Datum Uitslagen
2023-10-06 Lecce 1 – 1 Sassuolo
2023-02-25 Lecce 0 – 1 Sassuolo
2022-08-20 Sassuolo 1 – 0 Lecce
2020-07-04 Sassuolo 4 – 2 Lecce

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sassuolo vs Lecce H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sassuolo vs Lecce?

Verifieer je leeftijd