Stuttgart vs Bayern Munich

Stuttgart vs Bayern MunichStuttgartBayern Munich

⚽ 2023-03-04 – Bundesliga

 

Stuttgart vs Bayern Munich Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Stuttgart en Bayern Munich wordt op 2023-03-04 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 17:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach B. Labbadia heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Bayern Munich 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Stuttgart vs Bayern Munich, behaalde Stuttgart 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Bayern Munich uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Stuttgart: n/a
  • voor Bayern Munich: n/a

Stuttgart vs Bayern Munich Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Stuttgart en Bayern Munich:

Datum Uitslagen
2022-09-10 Bayern Munich 2 – 2 Stuttgart
2022-05-08 Bayern Munich 2 – 2 Stuttgart
2021-12-14 Stuttgart 0 – 5 Bayern Munich
2021-03-20 Bayern Munich 4 – 0 Stuttgart

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Stuttgart vs Bayern Munich H2H pagina aan.

Stuttgart vs Bayern Munich voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Stuttgart vs Bayern Munich Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Stuttgart - Bayern Munich gespeeld in de Bundesliga op 2023-03-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Stuttgart vs Bayern Munich Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Stuttgart - Bayern Munich gespeeld in de Bundesliga op 2023-03-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Stuttgart tegen Bayern Munich?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Stuttgart tegen Bayern Munich te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Stuttgart vs Bayern Munich?

Geplaatst in Bundesliga Getagd met ,