Arsenal vs Bayern Munich

Arsenal vs Bayern MunichArsenalBayern Munich

⚽ 2024-04-09 – UEFA Champions League

 

Arsenal vs Bayern Munich voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Arsenal vs Bayern Munich Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Arsenal - Bayern Munich gespeeld in de UEFA Champions League op 2024-04-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Arsenal vs Bayern Munich Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Arsenal - Bayern Munich gespeeld in de UEFA Champions League op 2024-04-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Arsenal tegen Bayern Munich?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Arsenal tegen Bayern Munich te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Arsenal vs Bayern Munich Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Arsenal en Bayern Munich wordt op 2024-04-09 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Mikel Arteta heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Bayern Munich 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Arsenal vs Bayern Munich, behaalde Arsenal 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Bayern Munich uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Arsenal: n/a
  • voor Bayern Munich: n/a

Arsenal vs Bayern Munich Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Arsenal en Bayern Munich:

Datum Uitslagen
2017-03-07 Arsenal 1 – 5 Bayern Munich
2017-02-15 Bayern Munich 5 – 1 Arsenal
2015-11-04 Bayern Munich 5 – 1 Arsenal
2015-10-20 Arsenal 2 – 0 Bayern Munich

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Arsenal vs Bayern Munich H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Arsenal vs Bayern Munich?

Verifieer je leeftijd