Bayern vs Lyon-Villeurbanne

Bayern vs Lyon-VilleurbanneBayernLyon-Villeurbanne

­čĆÇ 2024-01-25 – Euroleague

 

Bayern vs Lyon-Villeurbanne Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Bayern tegen Lyon-Villeurbanne in de Euroleague begint om 19:30 op 2024-01-25. De thuisploeg komt met 12 overwinningen uit de laatste 15 gespeelde wedstrijden, terwijl Lyon-Villeurbanne een 0.737 procent winstpercentage heeft uit de laatste 19 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Bayern met 1 overwinningen thuis, terwijl Lyon-Villeurbanne 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Bayern een gemiddeld puntenverschil van 11.8 punten, terwijl Lyon-Villeurbanne een gemiddeld puntenverschil van 7.3 punten heeft:

  • Bayern: 88.0 gemiddelde punten voor, 76.2 gemiddelde punten tegen
  • Lyon-Villeurbanne: 85.7 gemiddelde punten voor, 78.4 gemiddelde punten tegen

Bayern vs Lyon-Villeurbanne Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Bayern en Lyon-Villeurbanne:

Datum Uitslagen
2023-11-23 Lyon-Villeurbanne 100 – 101 Bayern
2023-03-07 Bayern 76 – 72 Lyon-Villeurbanne
2022-11-23 Lyon-Villeurbanne 74 – 75 Bayern
2022-01-25 Lyon-Villeurbanne 68 – 77 Bayern

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Bayern tegen Lyon-Villeurbanne wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Bayern vs Lyon-Villeurbanne Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Bayern en Lyon-Villeurbanne en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Bayern vs Lyon-Villeurbanne Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Bayern tegen Lyon-Villeurbanne die in de Euroleague op 2024-01-25 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Bayern vs Lyon-Villeurbanne Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Bayern tegen Lyon-Villeurbanne die in de Euroleague op 2024-01-25 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Bayern tegen Lyon-Villeurbanne?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Bayern tegen Lyon-Villeurbanne, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Bayern vs Lyon-Villeurbanne?

Verifieer je leeftijd