Cagliari vs Juventus

Cagliari vs JuventusCagliariJuventus

⚽ 2024-04-19 – Serie A

 

Cagliari vs Juventus voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Cagliari vs Juventus Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Cagliari - Juventus gespeeld in de Serie A op 2024-04-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Cagliari vs Juventus Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Cagliari - Juventus gespeeld in de Serie A op 2024-04-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Cagliari tegen Juventus?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Cagliari tegen Juventus te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Cagliari vs Juventus Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Cagliari en Juventus wordt op 2024-04-19 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 18:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach C. Ranieri heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Juventus 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Cagliari vs Juventus, behaalde Cagliari 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Juventus uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Cagliari: n/a
  • voor Juventus: n/a

Cagliari vs Juventus Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Cagliari en Juventus:

Datum Uitslagen
2022-04-09 Cagliari 1 – 2 Juventus
2021-12-21 Juventus 2 – 0 Cagliari
2021-03-14 Cagliari 1 – 3 Juventus
2020-11-21 Juventus 2 – 0 Cagliari

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Cagliari vs Juventus H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cagliari vs Juventus?

Verifieer je leeftijd