Dallas Mavericks vs Detroit Pistons

Dallas Mavericks vs Detroit PistonsDallas MavericksDetroit Pistons

­čĆÇ 2024-04-13 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Detroit Pistons Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Dallas Mavericks en Detroit Pistons en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Dallas Mavericks vs Detroit Pistons Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Detroit Pistons die in de NBA op 2024-04-13 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Dallas Mavericks vs Detroit Pistons Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Detroit Pistons die in de NBA op 2024-04-13 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Dallas Mavericks tegen Detroit Pistons?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Detroit Pistons, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Dallas Mavericks vs Detroit Pistons Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Dallas Mavericks tegen Detroit Pistons in de NBA begint om 01:30 op 2024-04-13. De thuisploeg komt met 50 overwinningen uit de laatste 80 gespeelde wedstrijden, terwijl Detroit Pistons een 0.165 procent winstpercentage heeft uit de laatste 79 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Dallas Mavericks met 2 overwinningen thuis, terwijl Detroit Pistons 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Dallas Mavericks een gemiddeld puntenverschil van 3.1 punten, terwijl Detroit Pistons een gemiddeld puntenverschil van -9 punten heeft:

  • Dallas Mavericks: 118.6 gemiddelde punten voor, 115.5 gemiddelde punten tegen
  • Detroit Pistons: 110.2 gemiddelde punten voor, 119.2 gemiddelde punten tegen

Dallas Mavericks vs Detroit Pistons Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Dallas Mavericks en Detroit Pistons:

Datum Uitslagen
2024-03-10 Detroit Pistons 124 – 142 Dallas Mavericks
2023-10-21 Dallas Mavericks 114 – 104 Detroit Pistons
2023-01-31 Dallas Mavericks 111 – 105 Detroit Pistons
2022-12-02 Detroit Pistons – Dallas Mavericks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Dallas Mavericks tegen Detroit Pistons wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Dallas Mavericks vs Detroit Pistons?

Verifieer je leeftijd