Hamburg vs Gummersbach

Hamburg vs GummersbachHamburgGummersbach

­čĄż 2024-04-18 – Bundesliga

 

Hamburg vs Gummersbach voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Hamburg tegen Gummersbach en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Hamburg vs Gummersbach Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Hamburg - Gummersbach, die in de Bundesliga op 2024-04-18 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Hamburg vs Gummersbach Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Hamburg - Gummersbach, die in de Bundesliga op 2024-04-18 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Hamburg vs Gummersbach te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Hamburg tegen Gummersbach kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Hamburg vs Gummersbach Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Hamburg vs Gummersbach uit de Bundesliga begint om 17:00 GMT op 2024-04-18. Het team van Hamburg heeft 11 overwinningen uit de 24 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 15 wedstrijden in de laatste 25 wedstrijden heeft gewonnen.

Hamburg heeft gemiddeld 33.4 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 34.7 punten tegen. Gummersbach daarentegen heeft een gemiddelde 33.1 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 32.6 punten tegen:

  • Hamburg: 24 wedstrijden gespeeld met 11 overwinningen, 13 x verloren, 3 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Gummersbach: 25 wedstrijden gespeeld met 15 overwinningen, 10 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Hamburg vs Gummersbach Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Hamburg en Gummersbach hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-12-07 Gummersbach 24 – 23 Hamburg
2022-12-27 Gummersbach 31 – 30 Hamburg
2022-10-23 Hamburg 34 – 31 Gummersbach
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Hamburg tegen Gummersbach zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Hamburg vs Gummersbach?

Verifieer je leeftijd