Houston Rockets vs Memphis Grizzlies

Houston Rockets vs Memphis GrizzliesHouston RocketsMemphis Grizzlies

­čĆÇ 2023-11-23 – NBA

 

Houston Rockets vs Memphis Grizzlies Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Houston Rockets tegen Memphis Grizzlies in de NBA begint om 02:00 op 2023-11-23. De thuisploeg komt met 6 overwinningen uit de laatste 12 gespeelde wedstrijden, terwijl Memphis Grizzlies een 0.231 procent winstpercentage heeft uit de laatste 13 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Houston Rockets met 0 overwinningen thuis, terwijl Memphis Grizzlies 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Houston Rockets een gemiddeld puntenverschil van 2.9 punten, terwijl Memphis Grizzlies een gemiddeld puntenverschil van -5.5 punten heeft:

  • Houston Rockets: 109.9 gemiddelde punten voor, 107 gemiddelde punten tegen
  • Memphis Grizzlies: 108.7 gemiddelde punten voor, 114.2 gemiddelde punten tegen

Houston Rockets vs Memphis Grizzlies Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Houston Rockets en Memphis Grizzlies:

Datum Uitslagen
2023-03-25 Memphis Grizzlies 151 – 114 Houston Rockets
2023-03-23 Memphis Grizzlies 130 – 125 Houston Rockets
2023-03-02 Houston Rockets 99 – 113 Memphis Grizzlies
2022-10-22 Houston Rockets 122 – 129 Memphis Grizzlies

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Houston Rockets tegen Memphis Grizzlies wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Houston Rockets vs Memphis Grizzlies Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Houston Rockets en Memphis Grizzlies en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Houston Rockets vs Memphis Grizzlies Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Memphis Grizzlies die in de NBA op 2023-11-23 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Houston Rockets vs Memphis Grizzlies Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Memphis Grizzlies die in de NBA op 2023-11-23 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Houston Rockets tegen Memphis Grizzlies?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Memphis Grizzlies, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Houston Rockets vs Memphis Grizzlies?

Verifieer je leeftijd