Nottingham Forest vs Manchester United

Nottingham Forest vs Manchester UnitedNottingham ForestManchester United

⚽ 2023-12-30 – Premier League

 

Nottingham Forest vs Manchester United Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Nottingham Forest en Manchester United wordt op 2023-12-30 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 17:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach S. Cooper heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Manchester United 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Nottingham Forest vs Manchester United, behaalde Nottingham Forest 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Manchester United uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Nottingham Forest: n/a
  • voor Manchester United: n/a

Nottingham Forest vs Manchester United Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Nottingham Forest en Manchester United:

Datum Uitslagen
2023-08-26 Manchester United 3 – 2 Nottingham Forest
2023-04-16 Nottingham Forest 0 – 2 Manchester United
2023-02-01 Manchester United 2 – 0 Nottingham Forest
2023-01-25 Nottingham Forest 0 – 3 Manchester United

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Nottingham Forest vs Manchester United H2H pagina aan.

Nottingham Forest vs Manchester United voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Nottingham Forest vs Manchester United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Nottingham Forest - Manchester United gespeeld in de Premier League op 2023-12-30 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Nottingham Forest vs Manchester United Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Nottingham Forest - Manchester United gespeeld in de Premier League op 2023-12-30 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Nottingham Forest tegen Manchester United?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Nottingham Forest tegen Manchester United te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Nottingham Forest vs Manchester United?

Verifieer je leeftijd