Toulouse vs Lens

Toulouse vs LensToulouseLens

⚽ 2024-01-28 – Ligue 1

 

Toulouse vs Lens voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Toulouse vs Lens Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Toulouse - Lens gespeeld in de Ligue 1 op 2024-01-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Toulouse vs Lens Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Toulouse - Lens gespeeld in de Ligue 1 op 2024-01-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Toulouse tegen Lens?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Toulouse tegen Lens te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Toulouse vs Lens Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Toulouse en Lens wordt op 2024-01-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 16:05 GMT. De ploeg onder leiding van coach Carles Martínez heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Lens 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Toulouse vs Lens, behaalde Toulouse 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Lens uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Toulouse: n/a
  • voor Lens: n/a

Toulouse vs Lens Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Toulouse en Lens:

Datum Uitslagen
2023-09-24 Lens 2 – 1 Toulouse
2023-05-02 Toulouse 0 – 1 Lens
2022-10-28 Lens 3 – 0 Toulouse
2015-03-14 Lens 1 – 0 Toulouse

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Toulouse vs Lens H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Toulouse vs Lens?

Verifieer je leeftijd