Kortrijk vs Sporting Charleroi

Kortrijk vs Sporting CharleroiKortrijkSporting Charleroi

⚽ 2024-04-14 – First Division A

 

Kortrijk vs Sporting Charleroi voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Kortrijk vs Sporting Charleroi Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Kortrijk - Sporting Charleroi gespeeld in de First Division A op 2024-04-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Kortrijk vs Sporting Charleroi Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Kortrijk - Sporting Charleroi gespeeld in de First Division A op 2024-04-14 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Kortrijk tegen Sporting Charleroi?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Kortrijk tegen Sporting Charleroi te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Kortrijk vs Sporting Charleroi Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Kortrijk en Sporting Charleroi wordt op 2024-04-14 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Alexandersson heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Sporting Charleroi 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Kortrijk vs Sporting Charleroi, behaalde Kortrijk 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Sporting Charleroi uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Kortrijk: n/a
  • voor Sporting Charleroi: n/a

Kortrijk vs Sporting Charleroi Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Kortrijk en Sporting Charleroi:

Datum Uitslagen
2024-02-03 Kortrijk 1 – 0 Sporting Charleroi
2023-09-23 Sporting Charleroi 1 – 0 Kortrijk
2023-03-04 Kortrijk 0 – 1 Sporting Charleroi
2022-10-18 Sporting Charleroi 2 – 2 Kortrijk

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Kortrijk vs Sporting Charleroi H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Kortrijk vs Sporting Charleroi?

Verifieer je leeftijd