Los Angeles Clippers vs Houston Rockets

Los Angeles Clippers vs Houston RocketsLos Angeles ClippersHouston Rockets

🏀 2024-04-14 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Los Angeles Clippers en Houston Rockets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Clippers tegen Houston Rockets die in de NBA op 2024-04-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Clippers tegen Houston Rockets die in de NBA op 2024-04-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Los Angeles Clippers tegen Houston Rockets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Los Angeles Clippers tegen Houston Rockets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Los Angeles Clippers tegen Houston Rockets in de NBA begint om 20:30 op 2024-04-14. De thuisploeg komt met 51 overwinningen uit de laatste 81 gespeelde wedstrijden, terwijl Houston Rockets een 0.494 procent winstpercentage heeft uit de laatste 81 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Los Angeles Clippers met 2 overwinningen thuis, terwijl Houston Rockets 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Los Angeles Clippers een gemiddeld puntenverschil van 3.5 punten, terwijl Houston Rockets een gemiddeld puntenverschil van 1 punten heeft:

  • Los Angeles Clippers: 115.8 gemiddelde punten voor, 112.3 gemiddelde punten tegen
  • Houston Rockets: 114.3 gemiddelde punten voor, 113.3 gemiddelde punten tegen

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Los Angeles Clippers en Houston Rockets:

Datum Uitslagen
2024-03-07 Houston Rockets 116 – 122 Los Angeles Clippers
2023-11-18 Los Angeles Clippers 106 – 100 Houston Rockets
2023-01-15 Los Angeles Clippers 121 – 100 Houston Rockets
2022-11-15 Houston Rockets 106 – 122 Los Angeles Clippers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Los Angeles Clippers tegen Houston Rockets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Los Angeles Clippers vs Houston Rockets?

Verifieer je leeftijd